If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А какъв може да е?
На стенд няма грешки и показва, че всичко е ок. ако е турбото 1,6 нямаше да вдига. А за ДПФ-а незнам ама по принцип я карам 99% извънградско и постоянно си е така. Абе като се кача да пробвам друга алфа ще разбера дали е наред. Ама какво да и е - тя е на 8000км и така е още от 90км(на толко я взех).
Споко,като стане на 25-30 000 щв се развърви.Помня,че на Браво 1.9 16в след 100 000 км. тест на Аутобилд бяха мерили колата на дино и беше показала 153 к.с.
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Споко,като стане на 25-30 000 щв се развърви.Помня,че на Браво 1.9 16в след 100 000 км. тест на Аутобилд бяха мерили колата на дино и беше показала 153 к.с.
Може, може. Нека хората, коити са ги купили нови да кажат дали след време има разлика във вървенето и разхода.
Всички нови коли са така Като минат 20 - 30к км. и тръгват, че и разхода свалят
На Гранде Пунтото му трябваха 10 000 км за да тръгне като хората но разхода на гориво не намаля.Давах повече газзззз
CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500
А не ви ли се струва, че хода на педала на газта е изключително малък(в сравнение с други коли) ?. И къде ако не е тайна тия от алфа са завряли тоя въздушен филтър да го видя как е? Имам чувството, че е някъде в калника.
А не ви ли се струва, че хода на педала на газта е изключително малък(в сравнение с други коли) ?. И къде ако не е тайна тия от алфа са завряли тоя въздушен филтър да го видя как е? Имам чувството, че е някъде в калника.
Въздушния филтър се сменя, като се махне кората, намира се отляво
Разбрах. Добре, че не са го направили да се сваля предната броня да се смени. Неможаха ли да го сложат като хората горе до акумулатора в една кутия, абе италянска работа.
Разбрах. Добре, че не са го направили да се сваля предната броня да се смени. Неможаха ли да го сложат като хората горе до акумулатора в една кутия, абе италянска работа.
Нарочно е така,за да не го сменяш пред блока,а да ходиш в сервиз ,чат ли си
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Като си свалиш кората на канал,ела ми се обади то на подемник е мъка, па на канал да не говорим
Идвай да гледаш. Вече един път съм я свалял ама тогава не се сетих да видя филтъра. Те са само 20-30 болта
Ще изчакам само малко да се стопли, че сега ми е студено.
Comment